top of page

Bekijk onze diensten

Huisbezoek.

Heb je het gevoel dat er in jouw huis een energie hangt die je niet kan plaatsen en waar je mogelijk zelfs bang voor bent?

Slaapt je kind niet goed, praat deze met in jouw ogen denkbeeldige personen of is je kind gewoon bang terwijl er niets is?

Graag wel in de buurt van Almere

Huiskameravond.

Bij een huiskameravond kom ik bij je thuis want jij hebt mij uitgenodigd. Je hebt namelijk gezorgd dat er al (minimaal)4 en max 6 personen aanwezig zijn.

Ik zal er dan voor zorgen dat iedereen in contact komt met een overleden dierbare die hen dan een mooie boodschap zal geven. Het wordt dus een bijzondere avond met ongetwijfeld een lach en een traan.

Wanneer jullie liever een psychic ( persoonlijke reading) willen dan kan dat ook. Ik stem me af op jou energie, kijk wat er nu nodig is om te horen en doe daar extra een Tarot kaartlegging bij. Dit zijn ook super leuke avonden met waardevolle boodschappen om je verder te helpen.

Leuk met vriendinnen, collega's enz.

De avond duurt van 19.300 uur tot ongeveer 21.30 uur en de kosten zijn bij € 30- per persoon.

DEZE AVONDEN ALLEEN IN ALMERE.

Vraag om meer informatie​

Naam*

E-mailadres*

Bericht*

Kortom, voel jij of je kinderen iets in huis dat je niet kan verklaren dan kom ik graag eens kijken en voelen wie of wat er aan de hand is.

En zorg dat jullie je weer prettig voelen thuis.

Dit zal een uur tot max 1.5 uur in beslag nemen en de kosten bedragen € 155,-

Duurt het veel langer dan 1.5 uur dan moet ik helaas meer rekenen.

(Dit is alleen mogelijk in ALMERE!.)

bottom of page